Publikavimo data: 2025-08-17
Kalkių uogų tartaletės
Tartaletės - patiekalas, be kurio neapsieina nė viena šventinė puota ar furšetas, nes jis labai patogus - visavertis užkandis patogiu formatu už 1 kąsnį. Daugelis žmonių iš karto pagalvoja apie pikantiškus tartaletus, tačiau tai labai universalus patiekalas, o internete šiandien galima rasti daugybę saldžių tartaletų su uogomis ir įvairiais sūrio kremais receptų. Laimo tartaletės su uogomis yra puikus savo rūšies atstovas, patiekalas, kurį turėtų išbandyti kiekvienas.
Žingsnis 1
Paruoškite laimo kremą. Tinkamame giliame dubenyje plaktuvu suplakite grietinėlę, kol ji lengvai suputos. Sudėkite maskarponės sūrį ir išmaišykite iki vientisos masės. Į gautą kremą įmaišykite laimo žievelę.
Žingsnis 2
Užpildykite pyragėlius kremu iki pat viršaus, kad neliktų oro burbuliukų. Papuoškite tartaletes avietėmis ir mėlynėmis pagal skonį.
Kategorijos