Publikavimo data: 2024-09-17
Kalmarai, įdaryti grybais ir kiaušiniais
Grybais ir kiaušiniais įdaryti kalmarai - tai patiekalas, galintis paįvairinti kasdienę mitybą arba papuošti šventinį stalą. Ruošiant rekomenduojama imti kelis nedidelius kalakutienos gabalėlius, juos patogiau įdaryti. Renkantis grybus, pirmenybę geriau teikti pievagrybiams. Jų galima įsigyti ištisus metus, jų nereikia ilgai ruošti, jie gerai išlaiko formą ir yra malonaus skonio.
Žingsnis 1
Paruoškite grybus. Į keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite grybų griežinėlius. Kepkite, kol išgaruos skystis. Sudėkite žalius kiaušinius, druską, pipirus ir maišydami kepkite dar 3-5 min. Nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarytus kalmarus. Į grybus ir kiaušinius sudėkite sūrį ir krapus, išmaišykite. Įdarykite kalmarus faršu. Sudėkite juos į formą glaudžiai vieną prie kito. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.
Kategorijos