Publikavimo data: 2024-05-19
Kalmarų makaronai Teriyaki padaže
Azijos virtuvėje gausu neįprastų, bet tikrai skanių derinių. Kalmarų makaronai Teriyaki padaže - Tai ne tik greitas ir skanus patiekalas, bet ir subtilių, sūrių kalmarų derinys su troškintomis daržovėmis ir aromatingu padažu, kuris neabejotinai užkariaus visų jo paragavusiųjų širdis.
Žingsnis 1
Susmulkinkite paprikas, sutarkuokite morkas arba supjaustykite jas šiaudeliais, susmulkinkite česnaką, nuplaukite kalmarus, nuimkite plėvelę ir supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir 1 minutę pakepinkite česnaką, tada sudėkite kalmarus, pakepkite dar minutę ir išimkite iš keptuvės. Toje pačioje keptuvėje pakepinkite daržoves, tada sudėkite kalmarus ir česnakus, sojų padažą ir terijakio padažą.
Žingsnis 3
Paruoškite makaronus. Įmeskite juos į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 7-8 minutes, paskui nusausinkite ir nuplaukite šaltu vandeniu. Sudėkite makaronus prie daržovių ir kalmarų ir sumaišykite.
Kategorijos