Kalmarų salotos receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Kalmarų salotos receptas

Daugiausia laiko ruošiant kalmarus užima kalmarų skerdenos valymas. Šį darbą palengvinsime keliais paprastais patarimais. Atšildykite kalmarą kambario temperatūroje, užpilkite jį stačiu verdančiu vandeniu ir perkelkite į šaltą vandenį. Plėvelė susisuks tiesiog prieš jūsų akis, todėl galėsite lengvai ją nuimti, taip pat kordą ir vidurius.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
119 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, vėžiagyviai, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kalmarų salotos receptas Žingsnis 1
Nulupkite svogūnus ir išvirkite kiaušinius.

Žingsnis 2

Kalmarų salotos receptas Žingsnis 2
Išvalykite kalmarų filė ir išvirkite juos pasūdytame vandenyje (3-4 min.). Ilgai nevirkite kalmarų filė, kitaip jie taps kieti.

Žingsnis 3

Kalmarų salotos receptas Žingsnis 3
Nulupkite raudonąjį svogūną, supjaustykite plonais griežinėliais ir sumaišykite su kalmarais.

Žingsnis 4

Kalmarų salotos receptas Žingsnis 4
Kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į kalmarus bei svogūnus. Salotas pagardinkite grietine, druska, pipirais, gerai išmaišykite ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos