Kanapės su apelsinais, vynuogėmis ir bananais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Kanapės su apelsinais, vynuogėmis ir bananais

Ryškios raudonai oranžinės kanapės taps bet kokio šventinio stalo puošmena. Tokie porcijiniai vaisių užkandžiai yra puiki alternatyva standartinei vaisių lėkštei. Paimkite apelsino, raudonojo obuolio, banano ir raudonųjų vynuogių griežinėlių, viską suverkite ant iešmelių ir, voila, ryškios "saulėtos" vaisių kanapės paruoštos! Tokie "raudoni" užkandžiai puikiai kontrastuos su "žaliais" užkandžiais iš kivių, žalių obuolių ir vynuogių.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
67 kcal.
Angliavandeniai
14 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kanapės su apelsinais, vynuogėmis ir bananais Žingsnis 1
Bananus supjaustykite 1 cm storio apskritimais.

Žingsnis 2

Kanapės su apelsinais, vynuogėmis ir bananais Žingsnis 2
Supjaustykite obuolį mažais gabalėliais.

Žingsnis 3

Kanapės su apelsinais, vynuogėmis ir bananais Žingsnis 3
Apelsiną taip pat supjaustykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 4

Kanapės su apelsinais, vynuogėmis ir bananais Žingsnis 4
Ant iešmelių atsitiktine tvarka suverkite obuolių, bananų, apelsinų ir vynuogių griežinėlius.

Žingsnis 5

Kanapės su apelsinais, vynuogėmis ir bananais Žingsnis 5
Kanapės su apelsinų vynuogėmis ir bananais paruoštos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos