Publikavimo data: 2024-03-28
Kanapės su apelsinais, vynuogėmis ir bananais
Ryškios raudonai oranžinės kanapės taps bet kokio šventinio stalo puošmena. Tokie porcijiniai vaisių užkandžiai yra puiki alternatyva standartinei vaisių lėkštei. Paimkite apelsino, raudonojo obuolio, banano ir raudonųjų vynuogių griežinėlių, viską suverkite ant iešmelių ir, voila, ryškios "saulėtos" vaisių kanapės paruoštos! Tokie "raudoni" užkandžiai puikiai kontrastuos su "žaliais" užkandžiais iš kivių, žalių obuolių ir vynuogių.
Žingsnis 1
Bananus supjaustykite 1 cm storio apskritimais.
Žingsnis 2
Supjaustykite obuolį mažais gabalėliais.
Žingsnis 3
Apelsiną taip pat supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 4
Ant iešmelių atsitiktine tvarka suverkite obuolių, bananų, apelsinų ir vynuogių griežinėlius.
Žingsnis 5
Kanapės su apelsinų vynuogėmis ir bananais paruoštos.
Kategorijos