Kanapės su ikrais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Kanapės su ikrais

Dar vienas geras pasirinkimas renkantis užkandžius šventiniam stalui. Kad ir koks įvairus ir gražus būtų stalas, kanapės su ikrais jį pavers išties karališku. Receptui svarbu imti būtent šviežius agurkus, o ne marinuotus. Kadangi patys ikrai yra labai sūrūs, marinuoti ar sūdyti agurkai gali sugadinti bendrą įspūdį. Kartu su ikrais patiekalas gali tapti per sūrus.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
213 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kanapės su ikrais Žingsnis 1
Nupjaukite duonos plutą ir supjaustykite ją į 4 dalis.

Žingsnis 2

Kanapės su ikrais Žingsnis 2
Supjaustykite agurką žiedais. Agurkų žiedus dėkite ant duonos.

Žingsnis 3

Kanapės su ikrais Žingsnis 3
Ant agurkų sudėkite varškės koldūnus.

Žingsnis 4

Kanapės su ikrais Žingsnis 4
Ant varškės uždėkite ikrų.

Žingsnis 5

Kanapės su ikrais Žingsnis 5
Kanapes smeikite iešmeliu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos