Publikavimo data: 2024-09-16
Kanapės su karbonadu ir viso grūdo duona
Kanapės pirmą kartą pasirodė Europoje, būtent Prancūzijoje. Iš meilės kalbos šis žodis verčiamas kaip "mažylis". Tai labai mažo dydžio užkandis. Tereikia ant vieno iešmo sujungti kelis skirtingų maisto produktų gabalėlius. Šio patiekalo idėja - sužadinti apetitą prieš pagrindinę šventę ir puotą. Pagaminkite kanapes iš pilno grūdo duonos, apteptos pesto padažu, taip pat karbonado, sūrio ir vyšninių pomidorų!
Žingsnis 1
Viso grūdo duoną supjaustykite vienodo dydžio gabalėliais. Vyšninius pomidorus supjaustykite ketvirčiais. Karbonadą ir sūrį supjaustykite keliomis riekelėmis, kad jos būtų tokio pat dydžio kaip ir viso grūdo duona.
Žingsnis 2
Aptepkite duoną pesto padažu.
Žingsnis 3
Ant duonos su pesto padažu dėkite griežinėliais pjaustytą karbonadą ir sūrio griežinėlius.
Žingsnis 4
Kanapes papuoškite vyšniniu pomidoru ir pradurkite specialia medine lazdele.
Žingsnis 5
Sudėkite kanapes į didelę lėkštę ir patiekite. Paruošta!
Kategorijos