Kanapės su kiviais, vynuogėmis ir obuoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Kanapės su kiviais, vynuogėmis ir obuoliais

Vaisių kanapės gali originaliai pakeisti įprastus vaisių gabalėlius ant šventinio stalo. Ant iešmelių suverti vaisių gabaliukai atrodo labai rafinuotai ir tikrai patiks jūsų svečiams. Pagal šį receptą kanapėms naudojami žalios spalvos vaisiai: vynuogės, kiviai ir obuoliai, todėl užkandis bus įdomesnis.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
52 kcal.
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kanapės su kiviais, vynuogėmis ir obuoliais Žingsnis 1
Supjaustykite kivius 3-5 mm storio griežinėliais.

Žingsnis 2

Kanapės su kiviais, vynuogėmis ir obuoliais Žingsnis 2
Supjaustykite obuolį mažais gabalėliais.

Žingsnis 3

Kanapės su kiviais, vynuogėmis ir obuoliais Žingsnis 3
Ant iešmelių atsitiktine tvarka suverkite obuolių skilteles, kivių skilteles ir vynuoges.

Žingsnis 4

Kanapės su kiviais, vynuogėmis ir obuoliais Žingsnis 4
Paruoštos kanapės su kivi vynuogėmis ir obuoliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos