Publikavimo data: 2024-03-24
Kanapės su krevetėmis
Kanapės - tai maži sumuštiniai, dažniausiai patiekiami švediškuose staluose. Tokie užkandžiai pas mus atkeliavo iš Prancūzijos XIX a., nes būtent prancūzai nustatė stalo serviravimo ir mini užkandžių standartus. Šiuos nedidelius sumuštinius galima greitai ir lengvai paruošti, tačiau jie tinka bet kokiam šventiniam stalui ar paprastam užkandžiui.
Žingsnis 1
Šviežią agurką supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Nulupkite krevetes ir pašalinkite jų uodegas.
Žingsnis 3
Paruoškite iešmelius. Ant jų suverkite alyvuoges.
Žingsnis 4
Tada sudėkite vyšninius pomidorus. Tada ant iešmelių atsargiai suverkite krevetes.
Žingsnis 5
Po krevečių sudėkite agurkų griežinėlius. Patiekalas paruoštas.
Kategorijos