Kanapės su krevetėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Kanapės su krevetėmis

Kanapės - tai maži sumuštiniai, dažniausiai patiekiami švediškuose staluose. Tokie užkandžiai pas mus atkeliavo iš Prancūzijos XIX a., nes būtent prancūzai nustatė stalo serviravimo ir mini užkandžių standartus. Šiuos nedidelius sumuštinius galima greitai ir lengvai paruošti, tačiau jie tinka bet kokiam šventiniam stalui ar paprastam užkandžiui.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
73 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Vėžiagyviai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kanapės su krevetėmis Žingsnis 1
Šviežią agurką supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 2

Kanapės su krevetėmis Žingsnis 2
Nulupkite krevetes ir pašalinkite jų uodegas.

Žingsnis 3

Kanapės su krevetėmis Žingsnis 3
Paruoškite iešmelius. Ant jų suverkite alyvuoges.

Žingsnis 4

Kanapės su krevetėmis Žingsnis 4
Tada sudėkite vyšninius pomidorus. Tada ant iešmelių atsargiai suverkite krevetes.

Žingsnis 5

Kanapės su krevetėmis Žingsnis 5
Po krevečių sudėkite agurkų griežinėlius. Patiekalas paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos