Kanapės su lašiša, agurkais ir alyvuogėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Kanapės su lašiša, agurkais ir alyvuogėmis

Lengvas neįprasto skonio užkandis - kanapės su lašiša, agurkais ir alyvuogėmis papuoš šventinį stalą. Šiems mažyčiams sumuštiniams ant iešmelių rinkitės lengvai sūdytą raudonąją žuvį, kad prieskoniai nesutrikdytų natūralaus jos skonio. Alyvuoges be sėklų geriau nusipirkti iš karto, kad kanapes būtų galima pasiųsti į burną visas.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Žuvys
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kanapės su lašiša, agurkais ir alyvuogėmis Žingsnis 1
Supjaustykite agurką atsitiktinės formos gabalėliais, bet taip, kad jie lengvai tilptų į burną - kanapės valgomos sveikos, neperkąstos.

Žingsnis 2

Kanapės su lašiša, agurkais ir alyvuogėmis Žingsnis 2
Atsargiai supjaustykite lašišą gabalėliais, proporcingais agurko griežinėliams.

Žingsnis 3

Kanapės su lašiša, agurkais ir alyvuogėmis Žingsnis 3
Ant dantų krapštuko vieną po kito suverkite alyvuogę, lašišos ir agurko griežinėlį. Kad kanapės būtų stabilios, agurko nepradurkite - jis tarnauja kaip pagrindas. Procedūrą pakartokite kiekvienam sumuštiniui.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos