Publikavimo data: 2024-03-31
Kanapės su lašiša, agurkais ir alyvuogėmis
Lengvas neįprasto skonio užkandis - kanapės su lašiša, agurkais ir alyvuogėmis papuoš šventinį stalą. Šiems mažyčiams sumuštiniams ant iešmelių rinkitės lengvai sūdytą raudonąją žuvį, kad prieskoniai nesutrikdytų natūralaus jos skonio. Alyvuoges be sėklų geriau nusipirkti iš karto, kad kanapes būtų galima pasiųsti į burną visas.
Žingsnis 1
Supjaustykite agurką atsitiktinės formos gabalėliais, bet taip, kad jie lengvai tilptų į burną - kanapės valgomos sveikos, neperkąstos.
Žingsnis 2
Atsargiai supjaustykite lašišą gabalėliais, proporcingais agurko griežinėliams.
Žingsnis 3
Ant dantų krapštuko vieną po kito suverkite alyvuogę, lašišos ir agurko griežinėlį. Kad kanapės būtų stabilios, agurko nepradurkite - jis tarnauja kaip pagrindas. Procedūrą pakartokite kiekvienam sumuštiniui.
Kategorijos