Kanapės su raudonąja žuvimi ir avokadais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Kanapės su raudonąja žuvimi ir avokadais

Sumuštiniai su raudona žuvimi arba kanapės yra tradicinis beveik kiekvienos šventės patiekalas. Sumuštiniai paprastai gaminami iš sviestinės bagetės. Kanapių variantas gali būti labai įvairus. Šiuo atveju siūlome ruošti kanapes su avokadais.
Gaminimo laikas
5 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
198 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kanapės su raudonąja žuvimi ir avokadais Žingsnis 1
Kepkite duoną sausoje keptuvėje, kol ji taps auksinė. Supjaustykite skrebučius kvadratėliais ir aptepkite juos varške.

Žingsnis 2

Kanapės su raudonąja žuvimi ir avokadais Žingsnis 2
Tada sumuštinius apibarstykite krapais. Nulupkite avokadą ir supjaustykite jį griežinėliais. Kiekvieną avokado griežinėlį suverkite ant iešmelio ir prijunkite prie duonos.

Žingsnis 3

Kanapės su raudonąja žuvimi ir avokadais Žingsnis 3
Kanapes suvyniokite į raudonosios žuvies gabalėlį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos