Publikavimo data: 2025-08-20
Kanapės su ridikėliais ir ančiuviais
Kanapė - tai miniatiūrinis ir elegantiškas užkandis, kuris ant stalo padedamas pirmiausia ir yra skirtas šiek tiek numalšinti alkį ir sužadinti apetitą prieš pagrindinius patiekalus. Tai savotiškas konstruktorius, kuris surenkamas iš įvairių dalių. Galutinis patiekalo modelis priklauso tik nuo virėjo fantazijos. Kanapės su ridikėliais ir ančiuviais yra ryškios, neįprastos ir labai skanios. Užkandį galima patiekti ant nedidelių ruginės ar viso grūdo duonos riekelių, patogumo dėlei ingredientus tvirtinant iešmeliais.
Žingsnis 1
Paruoškite skrebučiui skirtus ingredientus. Duonos riekes perpjaukite per pusę. Susmulkinkite ančiuvius. Ridikėlius supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Paruoškite kanapes. Sumaišykite sviestą su ančiuviais. Mišinį užtepkite ant duonos riekės ir ant viršaus išdėliokite ridikėlių griežinėlius.
Kategorijos