Kanapės su ridikėliais ir ančiuviais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kanapės su ridikėliais ir ančiuviais

Kanapė - tai miniatiūrinis ir elegantiškas užkandis, kuris ant stalo padedamas pirmiausia ir yra skirtas šiek tiek numalšinti alkį ir sužadinti apetitą prieš pagrindinius patiekalus. Tai savotiškas konstruktorius, kuris surenkamas iš įvairių dalių. Galutinis patiekalo modelis priklauso tik nuo virėjo fantazijos. Kanapės su ridikėliais ir ančiuviais yra ryškios, neįprastos ir labai skanios. Užkandį galima patiekti ant nedidelių ruginės ar viso grūdo duonos riekelių, patogumo dėlei ingredientus tvirtinant iešmeliais.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
332 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.33/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Kanapės su ridikėliais ir ančiuviais Žingsnis 1
Paruoškite skrebučiui skirtus ingredientus. Duonos riekes perpjaukite per pusę. Susmulkinkite ančiuvius. Ridikėlius supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Kanapės su ridikėliais ir ančiuviais Žingsnis 2
Paruoškite kanapes. Sumaišykite sviestą su ančiuviais. Mišinį užtepkite ant duonos riekės ir ant viršaus išdėliokite ridikėlių griežinėlius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, užkandėlės, įspūdingas receptas, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, sala, pomidorų sezonas, ridikėlių sezonas, užkandžiai naujiems metams, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos