Kanapės su sūriu, lašiša ir alyvuogėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Kanapės su sūriu, lašiša ir alyvuogėmis

Kanapės tradiciškai patiekiamos švediškuose staluose ir furšetuose. Šį greitą ir lengvai paruošiamą užkandį galima lengvai paruošti namuose. Šiam patiekalui galite derinti sūrį, mėsą, žuvį, žuvis, daržoves ir jūros gėrybes. Dėl ingredientų įvairovės yra daugybė kanapių receptų. Vienas iš jų - su sūriu, lašiša ir alyvuogėmis. Šie nedideli sumuštiniai sujungiami iešmeliais arba dantų krapštukais.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
228 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kanapės su sūriu, lašiša ir alyvuogėmis Žingsnis 1
Sūrį supjaustykite dideliais kubeliais.

Žingsnis 2

Kanapės su sūriu, lašiša ir alyvuogėmis Žingsnis 2
Nuo lengvai pasūdytos lašišos nuimkite odą. Supjaustykite dideliais kubeliais. Kad žuvį būtų lengviau atskirti ir supjaustyti griežinėliais, prieš tai lašišą 10-15 min. įdėkite į šaldiklį.

Žingsnis 3

Kanapės su sūriu, lašiša ir alyvuogėmis Žingsnis 3
Sudėkite kanapes. Ant dantų krapštukų arba iešmelių suverkite alyvuogę, lašišos kubelį ir sūrio kubelį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos