Publikavimo data: 2024-03-27
Kanapės su sūriu, lašiša ir alyvuogėmis
Kanapės tradiciškai patiekiamos švediškuose staluose ir furšetuose. Šį greitą ir lengvai paruošiamą užkandį galima lengvai paruošti namuose. Šiam patiekalui galite derinti sūrį, mėsą, žuvį, žuvis, daržoves ir jūros gėrybes. Dėl ingredientų įvairovės yra daugybė kanapių receptų. Vienas iš jų - su sūriu, lašiša ir alyvuogėmis. Šie nedideli sumuštiniai sujungiami iešmeliais arba dantų krapštukais.
Žingsnis 1
Sūrį supjaustykite dideliais kubeliais.
Žingsnis 2
Nuo lengvai pasūdytos lašišos nuimkite odą. Supjaustykite dideliais kubeliais. Kad žuvį būtų lengviau atskirti ir supjaustyti griežinėliais, prieš tai lašišą 10-15 min. įdėkite į šaldiklį.
Žingsnis 3
Sudėkite kanapes. Ant dantų krapštukų arba iešmelių suverkite alyvuogę, lašišos kubelį ir sūrio kubelį.
Kategorijos