Kanapės su varške ir mėlynėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Kanapės su varške ir mėlynėmis

Kanapės yra labai patogus ir gražus užkandis šventiniam stalui. Mini sumuštinukų istorija siekia daugiau nei keturis šimtmečius. Kanapes išrado prancūzų virėjai, garsėjantys kūrybišku požiūriu į maisto gaminimą ir stalo serviravimą. Svarbi detalė: duona kanapėms turėtų būti šiek tiek paskrudusi, galima naudoti duoną arba skrebučius. Yra daugybė paruošimo variantų. Nuo sočių kanapių su mėsa ir sūriu iki lengvų sumuštinių, pavyzdžiui, kanapių su varške ir mėlynėmis.
Gaminimo laikas
5 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
21 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Riešutai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.16/5 (38 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kanapės su varške ir mėlynėmis Žingsnis 1
Paruoškite varškę. Sumaišykite varškę, grietinę, druską.

Žingsnis 2

Kanapės su varške ir mėlynėmis Žingsnis 2
Paruoškite kanapes. Ant kiekvienos duonos užtepkite varškės ir išdėliokite mėlynes. Uogas prie kanapių pritvirtinkite iešmeliu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos