Publikavimo data: 2024-04-09
Kanapės su varške ir mėlynėmis
Kanapės yra labai patogus ir gražus užkandis šventiniam stalui. Mini sumuštinukų istorija siekia daugiau nei keturis šimtmečius. Kanapes išrado prancūzų virėjai, garsėjantys kūrybišku požiūriu į maisto gaminimą ir stalo serviravimą. Svarbi detalė: duona kanapėms turėtų būti šiek tiek paskrudusi, galima naudoti duoną arba skrebučius. Yra daugybė paruošimo variantų. Nuo sočių kanapių su mėsa ir sūriu iki lengvų sumuštinių, pavyzdžiui, kanapių su varške ir mėlynėmis.
Žingsnis 1
Paruoškite varškę. Sumaišykite varškę, grietinę, druską.
Žingsnis 2
Paruoškite kanapes. Ant kiekvienos duonos užtepkite varškės ir išdėliokite mėlynes. Uogas prie kanapių pritvirtinkite iešmeliu.
Kategorijos