Kanapės su vynuogėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Kanapės su vynuogėmis

Tarp visų rūšių užkandžių vis labiau populiarėja kanapės. Šiandien labai populiarūs tapo švediški stalai ir furšetai. Įvairiuose renginiuose galima pamatyti nedidelius stalus, papuoštus įvairiausiais užkandžiais. Visi esame įpratę prie kanapių su dešra, sūriu ir duona. Tačiau tokie sumuštiniai daugeliui jau nusibodo ir norisi pasigaminti ką nors įdomesnio. Pavyzdžiui, tokių nuostabių kanapių su vynuogėmis.
Gaminimo laikas
5 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
196 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kanapės su vynuogėmis Žingsnis 1
Sūrį supjaustykite vienodais kubeliais.

Žingsnis 2

Kanapės su vynuogėmis Žingsnis 2
Sūrį, vynuoges ir alyvuoges po vieną suverkite ant iešmelių arba dantų krapštukų. Tai galite daryti bet kokia tvarka. Geriausia, kad sūrio kubelis būtų apačioje: taip kanapės bus stabilesnės. Kai tai padarysite, galite patiekti kanapes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos