Publikavimo data: 2025-08-17
Kapustnikai su rūkyta dešra ir sūriu
Sultingi, švelnūs ir skanūs kopūstų paplotėliai - štai ką dar galite pasigaminti iš paprastų baltagūžių kopūstų. Jums patiks ne tik pagal šį receptą pagaminti kopūstų paplotėliai su rūkyta dešra ir sūriu, bet ir pats receptas. Jame pateikiamas ne tik tikslus produktų kiekis ir gaminimo proceso aprašymas, bet ir vertingų patarimų, kurių laikydamiesi garantuotai gausite skanų rezultatą.
Žingsnis 1
Dideliame dubenyje sumaišykite kopūstus, morkas, sūrį, svogūnus ir dešrą. Įmaišykite kefyrą ir kiaušinį, druskos ir pipirų. Atidėkite du šaukštus miltų apvoliojimui, o likusius supilkite į daržovių mišinį. Gerai išminkykite faršą. Ji turi būti vientisa ir surinkti viską nuo dubens šonų.
Žingsnis 2
Drėgnomis rankomis suformuokite nedidelius paplotėlius. Apvoliokite juos miltuose ir kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi iš visų pusių, kol taps auksinės spalvos (3-4 min.).
Žingsnis 3
Apkeptus kopūstus sudėkite į puodą arba keptuvę, įpilkite 100 ml vandens ir uždengę dangčiu troškinkite ant silpnos ugnies 10-15 min.
Kategorijos