Publikavimo data: 2025-08-17
Karališki kotletai su lašišos įdaru
Tokie kotletai tinka nustebinti svečius ar artimuosius bet kokios šventės proga. Patiekalas sultingas, švelnus ir neįprasto skonio dėl neįprasto raudonos žuvies ir veršienos maltos mėsos derinio. Lašišos filė galima pakeisti kitos raudonos žuvies filė, pavyzdžiui, lašišos. Patogumo dėlei kepimo skardą išklokite folija arba pergamentiniu popieriumi.
Žingsnis 1
Mėsą sumalkite mėsmale. Visas žoleles taip pat sumalkite per mėsmalę.
Žingsnis 2
Išmaišykite maltą mėsą su žolelėmis, įberkite džiovintų salierų, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Žuvį supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Stenkitės, kad gabaliukai būtų maždaug vienodo storio.
Žingsnis 4
Formuokite maltos mėsos paplotėlius taip, kad viduje būtų gabalėlis žuvies.
Žingsnis 5
Kiaušinius išplakite iki vientisos masės, įberkite druskos. Kiekvieną kotletą pirmiausia panardinkite į kiaušinį, paskui į džiūvėsėlius.
Žingsnis 6
Kepkite kotletus iš abiejų pusių iki auksinės spalvos augaliniame aliejuje.
Žingsnis 7
Iškeptus kotletus sudėkite ant kepimo skardos ir 20 minučių pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę.
Kategorijos