Karališkos bulvės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Karališkos bulvės

Keptos bulvės - visų mėgstamiausias patiekalas! Labai paprasta paruošti, bet taip skanu! Prisimenu, kaip vaikystėje močiutė kepdavo bulves su mėsa. Šiandien noriu su jumis pasidalyti šiuo nesudėtingu, bet tokiu skaniu receptu!
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Karališkos bulvės Žingsnis 1
Mėsą reikia nuplauti, nusausinti ir supjaustyti maždaug 3 cm gabalėliais.

Žingsnis 2

Karališkos bulvės Žingsnis 2
Kepkite mėsą aliejuje gilioje keptuvėje, kol ji taps auksinė. Kai mėsa paruduos, įpilkite stiklinę vandens ir troškinkite mėsą.

Žingsnis 3

Karališkos bulvės Žingsnis 3
Tuo tarpu nulupkite bulves ir supjaustykite jas plonais griežinėliais. Nulupkite svogūnus ir supjaustykite juos pusžiedžiais.

Žingsnis 4

Karališkos bulvės Žingsnis 4
Kai vanduo iš mėsos išgaruos ir mėsa vėl pradės ruduoti, į keptuvę sudėkite bulves ir sumaišykite su mėsa.

Žingsnis 5

Karališkos bulvės Žingsnis 5
Sudėkite smulkintus svogūnus, pabarstykite džiovintais česnakais, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Kepkite, kol bulvės išvirs, retkarčiais pamaišydami.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos