Publikavimo data: 2025-08-20
Karališkos bulvės
Keptos bulvės - visų mėgstamiausias patiekalas! Labai paprasta paruošti, bet taip skanu! Prisimenu, kaip vaikystėje močiutė kepdavo bulves su mėsa. Šiandien noriu su jumis pasidalyti šiuo nesudėtingu, bet tokiu skaniu receptu!
Žingsnis 1
Mėsą reikia nuplauti, nusausinti ir supjaustyti maždaug 3 cm gabalėliais.
Žingsnis 2
Kepkite mėsą aliejuje gilioje keptuvėje, kol ji taps auksinė. Kai mėsa paruduos, įpilkite stiklinę vandens ir troškinkite mėsą.
Žingsnis 3
Tuo tarpu nulupkite bulves ir supjaustykite jas plonais griežinėliais. Nulupkite svogūnus ir supjaustykite juos pusžiedžiais.
Žingsnis 4
Kai vanduo iš mėsos išgaruos ir mėsa vėl pradės ruduoti, į keptuvę sudėkite bulves ir sumaišykite su mėsa.
Žingsnis 5
Sudėkite smulkintus svogūnus, pabarstykite džiovintais česnakais, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Kepkite, kol bulvės išvirs, retkarčiais pamaišydami.
Kategorijos