Karbonadas, keptas česnakiniame padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Karbonadas, keptas česnakiniame padaže

Karbonadas yra universali mėsa, tinkanti daugeliui receptų. Ji gali būti ne tik neatskiriama patiekalo dalis, bet ir savarankiškas vienetas. Karbonadą galima gaminti įvairiais būdais. Pavyzdžiui, galite ją iškepti orkaitėje. Visiškai atskleisti šio patiekalo skonį padės česnakinis padažas. Jame marinuota kiaulienos nugarinė bus minkšta, sultinga ir švelni. Šis patiekalas puikiai tinka šventiniam stalui kaip karštas patiekalas. Jį galima patiekti atskirai arba su garnyru.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
340 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
29 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Karbonadas, keptas česnakiniame padaže Žingsnis 1
Nulupkite česnaką ir išspauskite jį per presą.

Žingsnis 2

Karbonadas, keptas česnakiniame padaže Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite majonezą, česnaką, druską ir pipirus.

Žingsnis 3

Karbonadas, keptas česnakiniame padaže Žingsnis 3
Supjaustykite karbonadą kąsnio dydžio gabalėliais. Aptepkite visas puses česnakiniu padažu ir sudėkite į kepimo indą.

Žingsnis 4

Karbonadas, keptas česnakiniame padaže Žingsnis 4
Kepkite mėsą iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-30 minučių.

Žingsnis 5

Karbonadas, keptas česnakiniame padaže Žingsnis 5
Patiekite patiekalą į stalą. Pagal skonį galite pagardinti šviežiomis daržovėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos