Publikavimo data: 2024-09-16
Karbonadas, keptas česnakiniame padaže
Karbonadas yra universali mėsa, tinkanti daugeliui receptų. Ji gali būti ne tik neatskiriama patiekalo dalis, bet ir savarankiškas vienetas. Karbonadą galima gaminti įvairiais būdais. Pavyzdžiui, galite ją iškepti orkaitėje. Visiškai atskleisti šio patiekalo skonį padės česnakinis padažas. Jame marinuota kiaulienos nugarinė bus minkšta, sultinga ir švelni. Šis patiekalas puikiai tinka šventiniam stalui kaip karštas patiekalas. Jį galima patiekti atskirai arba su garnyru.
Žingsnis 1
Nulupkite česnaką ir išspauskite jį per presą.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite majonezą, česnaką, druską ir pipirus.
Žingsnis 3
Supjaustykite karbonadą kąsnio dydžio gabalėliais. Aptepkite visas puses česnakiniu padažu ir sudėkite į kepimo indą.
Žingsnis 4
Kepkite mėsą iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-30 minučių.
Žingsnis 5
Patiekite patiekalą į stalą. Pagal skonį galite pagardinti šviežiomis daržovėmis.
Kategorijos