Publikavimo data: 2024-05-12
Karbonadas marinate
Žingsnis 1
Česnaką ir imbierą sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Aitriąją papriką supjaustykite plonais žiedais.
Žingsnis 3
Padarykite skersinius įpjovimus kiaulienoje.
Žingsnis 4
Giliame dubenyje sumaišykite medų, alyvuogių aliejų, sojų padažą, imbierą, česnaką ir aitriąją papriką. Pagal skonį įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 5
Kiaulieną pamerkite į marinatą ir palikite 1 valandai.
Žingsnis 6
Mėsą suvyniokite į foliją ir 40 minučių pašaukite į orkaitę.
Žingsnis 7
Tada foliją nuvyniokite ir palikite mėsą kepti dar 10 minučių, kad susiformuotų rausva plutelė.
Žingsnis 8
Supjaustykite karbonadus griežinėliais ir sudėkite į lėkštę. Užpilkite karbonadus terijakio padažu ir papuoškite petražolių lapeliais. Gero apetito!
Kategorijos