Publikavimo data: 2024-09-16
Karbonadas su bruknių padažu
Neįtikėtinai skanus ir švelnus naminis karbonadas su saldžiarūgščiu bruknių padažu maloniai nustebins net tikrus gurmanus. Šis neįprastas skonių derinys suteiks neįtikėtiną malonumą, kurį norėsis pakartoti dar ne kartą. Karbonadą galite patiekti su bulvėmis arba ryžiais, nes šie garnyrai subtiliausiai atskleis mėsos patiekalo skonį. Karbonadas su padažu paruošiamas labai greitai, todėl šį receptą galima naudoti, kai svečiai pasibeldžia į jūsų duris, o stalas dar nepaserviruotas.
Žingsnis 1
Pastatykite puodą ant ugnies, suberkite cukrų ir cinamoną. Cukraus kiekis gali skirtis priklausomai nuo jūsų pageidavimų. Nuolat maišydami troškinkite apie 25-30 minučių.
Žingsnis 2
Mėsą pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Apvoliokite džiūvėsėliuose. Į keptuvę įpilkite aliejaus ir, kai keptuvė įkaista, apkepkite gabalėlius iš abiejų pusių ant didelės ugnies. Tada kepkite, kol iškeps.
Žingsnis 3
Patiekite karštą, gerai pagardintą padažu.
Kategorijos