Publikavimo data: 2024-09-16
Karbonadas su bulvytėmis
Geri pietūs yra ne tik skanūs ir gražūs, bet ir sotūs. Amerikietiškas karbonado kepsnys tam puikiai tinka! Karbonadas - tai kiaulienos nugarinės, sprandinės ar sprandinės mėsa, kai ji iškepta arba iškepta. Norėdami išgauti auksinę traškią plutelę, apvoliokite karbonadą džiūvėsėliuose ir kepkite dideliame kiekyje augalinio aliejaus. Mėsą patiekite su virtomis bulvytėmis, pomidorų pasta arba kečupu!
Žingsnis 1
Pamirkykite karbonadas džiūvėsėliuose ir dėkite į keptuvę, pateptą augaliniu aliejumi. Kepkite iš abiejų pusių, kol mėsa taps auksinė. Periodiškai apversdami mėsą, kepkite iš viso 25 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Paruoškite bulvytes. Apkepkite jas arba pašildykite.
Žingsnis 3
Iškeptą kiaulienos kepsnį sudėkite į lėkštę su bulvytėmis. Paruošta!
Kategorijos