Publikavimo data: 2024-09-16
Karbonadas su šaldytų vyšnių padažu
Karbonadas yra labai skanus patiekalas, kurį galima patiekti prie šventinio stalo. Jis ruošiamas gana paprastai, turi nedaug kalorijų, o įdomiausia, kad prie jo galima paruošti neįprastą padažą, kuris naujai atskleis skonį. Mūsų recepte siūlome į naminį karbonadą įdėti vyšnių padažo, pikantiška rūgštelė suteiks patiekalui ryškumo, o pats padažas gražiai papildys patiekale esančią mėsą.
Žingsnis 1
Vyšnias sudėkite į puodą (jei yra, išimkite kauliukus). Tada suberkite cinamono lazdelę, cukrų ir žoleles. Dėkite ant silpnos ugnies ir virkite, kol cukrus ištirps. Jei reikia, įpilkite šiek tiek vandens.
Žingsnis 2
Pagardinkite mėsą trupučiu druskos ir pabarstykite prieskoninėmis žolelėmis. Keptuvę statykite ant ugnies, įpilkite aliejaus ir apkepkite mėsą iš abiejų pusių.
Žingsnis 3
Perkelkite mėsą į lėkštę ir supilkite paruoštą padažą.
Kategorijos