Publikavimo data: 2025-08-17
Karbonadas su saulėje džiovintais pomidorais
Carbonnad su saulėje džiovintais pomidorais galima patiekti kaip karštą patiekalą prie šventinio stalo. Patiekalas atrodo reprezentatyviai, o svarbiausia - jis greitai paruošiamas, nereikia ilgai stovėti prie viryklės. Mėsa kepama visa, ji būna sultinga ir be išankstinio marinavimo. Svarbiausia, kad mėsa iškepa savo sultyse ir neišsausėja. Į karbonadą galima įdėti žolelių (rozmarino, baziliko arba čiobrelio). Dėl jų patiekalas tampa labai kvapnus ir skanus.
Žingsnis 1
Karbonadą pabarstykite raudonėliais ir druska pagal skonį.
Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus sudėkite karbonadą ir saulėje džiovintus pomidorus. Kepkite karbonadą, kol paruduos iš abiejų pusių.
Žingsnis 3
Karbonadą su saulėje džiovintais pomidorais sudėkite į serviravimo lėkštę. Mėgaukitės.
Kategorijos