Publikavimo data: 2024-09-16
Karbonadas su sezamu
Neįtikėtinai skanus ir švelnus naminis karbonadas aštriame padaže su sezamo sėklomis yra vienas populiariausių patiekalų Rytuose. Kinų virtuvėje gausu receptų iš kiaulienos, tačiau tai yra tam tikras klasikinis variantas, kurį galima patiekti bet kokiai šventei. Toks patiekalas spalvingai atrodys ant šventinio stalo arba per namų vakarienę, jei netikėtai norite nustebinti savo artimuosius. Karbonadus galite patiekti su bulvėmis arba ryžiais, nes šie garnyrai subtiliausiai atskleis mėsos patiekalo skonį.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Į keptuvę įpilkite aliejaus ir, kai keptuvė įkais, apkepkite mėsos gabaliukus ant didelės ugnies iš abiejų pusių.
Žingsnis 3
Įpilkite sojų padažo ir medaus. Kruopščiai išmaišykite. Virkite 5-10 minučių. Tada pabarstykite sezamo sėklomis.
Žingsnis 4
Tada pabarstykite sezamo sėklomis.
Kategorijos