Karbonadinis kotletas, keptas su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Karbonadinis kotletas, keptas su grybais

Su grybais, majonezu ir sūriu keptas kiaulienos kotletas - paprastas ir skanus patiekalas. Tokią mėsą labai lengva paruošti namuose. Dėl kepimo kiauliena būna minkšta ir sultinga. Į "kepurėlę" prie grybų ir sūrio galite įdėti kepintų svogūnų, tada patiekalas pasirodys dar skanesnis. Patiekite kiaulieną kartu su pasirinktu garnyru. Prie jo labai tiks bulvių košė, ryžiai arba garuose troškintos daržovės. Išbandykite!
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
325 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
28 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.3/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Karbonadinis kotletas, keptas su grybais Žingsnis 1
Grybus supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Karbonadinis kotletas, keptas su grybais Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia arba smulkia tarka.

Žingsnis 3

Karbonadinis kotletas, keptas su grybais Žingsnis 3
Aptepkite kiaulienos gabalą. Įtrinkite mėsą druska ir maltais juodaisiais pipirais.

Žingsnis 4

Karbonadinis kotletas, keptas su grybais Žingsnis 4
Kepimo formą išklokite folija ir patepkite augaliniu aliejumi. Ant folijos sudėkite kiaulieną ir ištepkite ją majonezu. Ant viršaus sudėkite grybus ir tarkuotą sūrį.

Žingsnis 5

Karbonadinis kotletas, keptas su grybais Žingsnis 5
Indą 20 minučių pašaukite į orkaitę.

Žingsnis 6

Karbonadinis kotletas, keptas su grybais Žingsnis 6
Patiekite karbonadus, papuoštus smulkintais žalumynais. Paruošta. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, aštriai, pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, kotletai, be įprastų alergenų, receptų knyga, vištienos vakarienė, vištienos kotletai

Kategorijos