Publikavimo data: 2025-08-19
Karbonadinis kotletas, keptas su grybais
Su grybais, majonezu ir sūriu keptas kiaulienos kotletas - paprastas ir skanus patiekalas. Tokią mėsą labai lengva paruošti namuose. Dėl kepimo kiauliena būna minkšta ir sultinga. Į "kepurėlę" prie grybų ir sūrio galite įdėti kepintų svogūnų, tada patiekalas pasirodys dar skanesnis. Patiekite kiaulieną kartu su pasirinktu garnyru. Prie jo labai tiks bulvių košė, ryžiai arba garuose troškintos daržovės. Išbandykite!
Žingsnis 1
Grybus supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia arba smulkia tarka.
Žingsnis 3
Aptepkite kiaulienos gabalą. Įtrinkite mėsą druska ir maltais juodaisiais pipirais.
Žingsnis 4
Kepimo formą išklokite folija ir patepkite augaliniu aliejumi. Ant folijos sudėkite kiaulieną ir ištepkite ją majonezu. Ant viršaus sudėkite grybus ir tarkuotą sūrį.
Žingsnis 5
Indą 20 minučių pašaukite į orkaitę.
Žingsnis 6
Patiekite karbonadus, papuoštus smulkintais žalumynais. Paruošta. Gero apetito!
Kategorijos