Karpių ikrų ikrai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Karpių ikrų ikrai

Šis patiekalas yra vienas mėgstamiausių mano šeimos patiekalų. Jį gaminti mane išmokė mama, o šiandien noriu juo pasidalyti su jumis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
129 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Karpių ikrų ikrai Žingsnis 1
Kopūstus ir svogūnus sumalkite mėsmale.

Žingsnis 2

Karpių ikrų ikrai Žingsnis 2
Viename dubenyje sumaišykite ikrus, per mėsmalę sumaltą svogūną ir kopūstus, kiaušinį, druską ir prieskonius.

Žingsnis 3

Karpių ikrų ikrai Žingsnis 3
Išmaišykite ir suberkite miltus.

Žingsnis 4

Karpių ikrų ikrai Žingsnis 4
Vėl išmaišykite.

Žingsnis 5

Karpių ikrų ikrai Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę.

Žingsnis 6

Karpių ikrų ikrai Žingsnis 6
Kepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, fritters, kepti patiekalai, paprasta, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, fritters su kiaušiniu

Kategorijos