Publikavimo data: 2024-04-01
Karšta "Funchoza" su kiaušiniais
Pagal klasikinį "funchoza" gaminimo būdą į patiekalą, be makaronų, dedami švieži agurkai, morkos ir saldžiosios paprikos. Tai populiarus Azijos patiekalas. Jei norisi, jį galima šiek tiek modifikuoti. Pavyzdžiui, karštą funchoza virti su kiaušiniu. Mūsų paprasto recepto dėka tai galėsite padaryti greitai. Gaminimui rinkitės aukštos kokybės stiklinius makaronus. Jie turi būti permatomi, šiek tiek pilki. Be to, geri makaronai yra trapūs ir lengvai lūžta.
Žingsnis 1
Išvirkite stiklinius makaronus. Sudėkite juos į gilų dubenį ir užpilkite litru verdančio vandens. Palikite pastovėti 7 minutes. Išimkite iš dubens ir nusausinkite nuoviru.
Žingsnis 2
Dabar makaronus reikia apkepti. Įstatykite gilią keptuvę ant vidutinės ugnies ir supilkite augalinį aliejų. Sudėkite stiklinius makaronus. Įpilkite sojų padažo ir susmulkinto česnako. Nepamirškite ciberžolės. Išmaišykite keptuvės turinį ir maišydami kepkite 1-2 minutes.
Žingsnis 3
Į keptuvę įmuškite kiaušinius. Palaukite porą minučių, kol jie iškeps. Klasikiniame tinkamame funchozos recepte kiaušinių nėra, tačiau dėl jų patiekalas bus maistingesnis.
Kategorijos