Karštas, sotus sumuštinis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Karštas, sotus sumuštinis

Patiekalas, kurio pavadinimas kalba pats už save. Jį geriausia valgyti karštą, iškart po gaminimo.
Gaminimo laikas
29 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
230 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Kepkite duoną įkaitintoje keptuvėje 5 minutes ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 2

Karštas, sotus sumuštinis Žingsnis 2
Atskirai 10 minučių pakepinkite grybus. Kepkite vištieną iš visų pusių 15 minučių.

Žingsnis 3

Karštas, sotus sumuštinis Žingsnis 3
Įdarą dėkite ant duonos riekės. Uždenkite kita riekele.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
keptas maistas, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, sumuštiniai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, užkandis, žalumynų sezonas, pomidorų sezonas, sūrio užkandžiai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pomidorų užkandžiai

Kategorijos