Publikavimo data: 2024-06-22
Karštas šuo su aštriais kopūstais
Yra paprastas būdas greitąjį maistą paversti sveikesniu! Į įdarą reikia įdėti aštrių kopūstų salotų! Ruošiant dešrainius naudojamos pailgos bandelės. Į jų vidurį dedama dešra ir padažas. Pagal šį receptą, be dešros, į amerikietiškų dešrainių įdarą dedama aštraus baltagūžių kopūstų salotos su morkomis, marinuotais agurkais ir aštriosiomis paprikomis! Į salotų padažą įpilkite kečupo ir garstyčių padažo. Hot dogas bus dar skanesnis!
Žingsnis 1
Ant pjaustymo lentos susmulkinkite kopūstus. Morkas supjaustykite griežinėliais. Smulkiai supjaustykite aštriąją papriką ir marinuotą agurką. Susmulkinkite petražoles.
Žingsnis 2
Į gilų dubenį sudėkite smulkintus kopūstus, morkas, petražoles, aštriąsias paprikas ir marinuotus agurkus. Įpilkite garstyčių padažo, kečupo ir laimo sulčių. Visus ingredientus gerai išmaišykite. Karštųjų dešrainių įdaras paruoštas!
Žingsnis 3
Keptuvėje, pateptoje augaliniu aliejumi, apkepkite dešrą, kol apskrus. Tada išimkite iš keptuvės.
Žingsnis 4
Paimkite dešrainio bandelę, perpjaukite ją išilgai per vidurį, bet ne iki galo. Į bandelę įdėkite dešrelę.
Žingsnis 5
Užpilkite dešrelę daržovių įdaru su garstyčių padažu ir kečupu.
Žingsnis 6
Viršų papuoškite aštriosios paprikos žiedais. Atlikta!
Kategorijos