Publikavimo data: 2024-03-27
Karšti kefyro blyneliai
Kas gali būti maloniau nei ramūs sekmadienio pusryčiai su šeima? Tik blynų pusryčiai visada yra laimėjimas kiekvienai šeimininkei. Yra daugybė patiekimo variantų: su švelnia grietine, uogiene, medumi, kondensuotu pienu, mėgstamu sirupu. Tikri gurmanai gali išbandyti blynelius su naminiu kepenų paštetu arba varške.
Žingsnis 1
Supilkite kefyrą į puodą, pastatykite ant vidutinės ugnies ir nuolat maišykite.
Žingsnis 2
Viską sumaišykite. Tada suberkite persijotus miltus, kepimo miltelius ir vėl gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su aliejumi. Šaukštu iškočiokite tešlą. Kepkite iš abiejų pusių, kol apskrus.
Kategorijos