Karšti kiaulienos mėsainiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Karšti kiaulienos mėsainiai

Šis keptos boujeninos receptas - puikus būdas paruošti švelnią, aromatingą mėsą be jokio vargo. Juk mėsa gaunasi labai skani ir įmirkyta, šis skonis nepaliks abejingų nė vieno, kuris jos paragaus.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
257 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Karšti kiaulienos mėsainiai Žingsnis 1
Paimkite kiaulieną ir ją gerai nuplaukite. Peiliu padarykite negilius pjūvius, pasūdykite ir įtrinkite augaliniu aliejumi bei adžika. Nulupkite ir griežinėliais supjaustykite česnaką ir imbierą. Į kiekvieną mėsos gabalą įdėkite po česnako ir imbiero skiltelę.

Žingsnis 2

Karšti kiaulienos mėsainiai Žingsnis 2
Bulves nuplaukite, perpjaukite per pusę, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir patepkite augaliniu aliejumi. Sudėkite į kepimo skardos arba kepimo indo vidurį ir ant viršaus uždėkite gabalėlį mėsos. Iš pradžių 10 minučių kepkite 200 °C temperatūroje, tada apie 2,5 valandos kepkite 140 °C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos