Publikavimo data: 2024-06-09
Karšti kiaulienos mėsainiai
Šis keptos boujeninos receptas - puikus būdas paruošti švelnią, aromatingą mėsą be jokio vargo. Juk mėsa gaunasi labai skani ir įmirkyta, šis skonis nepaliks abejingų nė vieno, kuris jos paragaus.
Žingsnis 1
Paimkite kiaulieną ir ją gerai nuplaukite. Peiliu padarykite negilius pjūvius, pasūdykite ir įtrinkite augaliniu aliejumi bei adžika. Nulupkite ir griežinėliais supjaustykite česnaką ir imbierą. Į kiekvieną mėsos gabalą įdėkite po česnako ir imbiero skiltelę.
Žingsnis 2
Bulves nuplaukite, perpjaukite per pusę, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir patepkite augaliniu aliejumi. Sudėkite į kepimo skardos arba kepimo indo vidurį ir ant viršaus uždėkite gabalėlį mėsos. Iš pradžių 10 minučių kepkite 200 °C temperatūroje, tada apie 2,5 valandos kepkite 140 °C temperatūroje.
Kategorijos