Publikavimo data: 2024-06-22
Karšti sumuštiniai su brie ir uogiene
Šiandien brie sūris tapo labiau prieinamas ir plačiai naudojamas kulinarijoje. Jis valgomas su medumi ir riešutais, dedamas į salotas ir omletus, gaminamas į fondiu ir sumuštinius. Delikatesiniai patiekalai su brie sūriu gali būti patiekiami net per šventes.
Žingsnis 1
Brie sūrį supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Paimkite orkaitei atsparų indą ir sudėkite į jį duonos riekes. Ant duonos dėkite brie sūrio riekeles. Kelioms minutėms pašaukite į orkaitę. Sūris turėtų šiek tiek išsilydyti.
Žingsnis 3
Išimkite sumuštinius iš orkaitės ir aptepkite apelsinų džemu.
Žingsnis 4
Patiekite karštus sumuštinius, papuoštus žalumynais.
Kategorijos