Karšti sumuštiniai su brie ir uogiene pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Karšti sumuštiniai su brie ir uogiene

Šiandien brie sūris tapo labiau prieinamas ir plačiai naudojamas kulinarijoje. Jis valgomas su medumi ir riešutais, dedamas į salotas ir omletus, gaminamas į fondiu ir sumuštinius. Delikatesiniai patiekalai su brie sūriu gali būti patiekiami net per šventes.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
7 min.
Kalorijos
256 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Karšti sumuštiniai su brie ir uogiene Žingsnis 1
Brie sūrį supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Karšti sumuštiniai su brie ir uogiene Žingsnis 2
Paimkite orkaitei atsparų indą ir sudėkite į jį duonos riekes. Ant duonos dėkite brie sūrio riekeles. Kelioms minutėms pašaukite į orkaitę. Sūris turėtų šiek tiek išsilydyti.

Žingsnis 3

Karšti sumuštiniai su brie ir uogiene Žingsnis 3
Išimkite sumuštinius iš orkaitės ir aptepkite apelsinų džemu.

Žingsnis 4

Karšti sumuštiniai su brie ir uogiene Žingsnis 4
Patiekite karštus sumuštinius, papuoštus žalumynais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, sumuštiniai, paprasti, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, pietūs, vakarienė, užkandis, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, sūrio užkandžiai, naujametiniai užkandžiai, karštieji patiekalai naujiems metams, receptų knyga, sumuštiniai su raudona žuvimi, sumuštiniai su sūriu, sumuštiniai su žuvimi, sumuštiniai su pomidorais, užkandžiai su pomidorais, užkandžiai su česnakais, sūrio pusryčiai, užkandžiai su česnakais

Kategorijos