Karštųjų pipirų lečonas žiemai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Karštųjų pipirų lečonas žiemai

"Lecho" yra tradicinis vengriškas užkandis, tačiau Rusijoje sukurta daugybė jo variantų. Pavyzdžiui, lecho iš aštrių paprikų su pomidorų, svogūnų ir česnakų padažu. Aromatingas, aštrus užkandis, kuris tikrai patiks aštrių patiekalų mėgėjams. Aštrumo laipsnį galima keisti renkantis aitriąsias paprikas: raudonos pridės daugiau aštrumo nei žalios. Šis užkandis puikiai tinka prie bet kokių pietų ar vakarienės.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
67 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 3.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Karštųjų pipirų lečonas žiemai Žingsnis 1
Sterilizuokite stiklainius bet kokiu patogiu būdu - ant garų, mikrobangų krosnelėje arba karštoje orkaitėje 15 minučių, užsukamus dangtelius užvirinkite.

Žingsnis 2

Karštųjų pipirų lečonas žiemai Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 3

Karštųjų pipirų lečonas žiemai Žingsnis 3
Išimkite iš paprikų sėklas, supjaustykite jas tokio dydžio gabalėliais, kad patogiai tilptų į stiklainį.

Žingsnis 4

Karštųjų pipirų lečonas žiemai Žingsnis 4
Pomidorus supjaustykite ketvirčiais.

Žingsnis 5

Karštųjų pipirų lečonas žiemai Žingsnis 5
Į trintuvo indą sudėkite pomidorus ir česnaką.

Žingsnis 6

Karštųjų pipirų lečonas žiemai Žingsnis 6
Į pomidorus sudėkite svogūną, susmulkintą aitriąją papriką, aliejų, cukrų, druską ir pipirus pagal skonį. Sumaišykite blenderiu iki vientisos masės, supilkite actą ir dar kartą sumaišykite.

Žingsnis 7

Karštųjų pipirų lečonas žiemai Žingsnis 7
Į stiklainį sandariai sudėkite paprikos gabalėlius.

Žingsnis 8

Karštųjų pipirų lečonas žiemai Žingsnis 8
Užpildykite paprikas smulkintais pomidorais ir svogūnais, uždarykite stiklainį dangteliu ir padėkite laikyti tamsioje, vėsioje vietoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos