Karštųjų pipirų paruošimas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Karštųjų pipirų paruošimas

Aštriosios paprikos tinka visais atvejais: gaminant aštrius tailandietiškus ar korėjietiškus patiekalus, padažus ir marinatus, į sriubą, karštus patiekalus ar faršą. Juos labai lengva ir greita paruošti, jie pravers kiekvienos šeimininkės, mėgstančios aštrius patiekalus, virtuvėje.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
36 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 5/5
Reitingas: 4.04/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Karštųjų pipirų paruošimas Žingsnis 1
Sterilizuokite stiklainius bet kokiu patogiu būdu - ant garų, mikrobangų krosnelėje arba 15 minučių orkaitėje. Užsukamus dangtelius išvirkite.

Žingsnis 2

Karštųjų pipirų paruošimas Žingsnis 2
Nupjaukite paprikų kotelius.

Žingsnis 3

Karštųjų pipirų paruošimas Žingsnis 3
Sumalkite paprikas per mėsmalę su sėklomis. Įpilkite acto ir druskos, išmaišykite. Perpilkite į sterilizuotą stiklainį ir uždarykite dangteliu. Laikykite tamsioje, vėsioje vietoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paruošimai, daržovių paruošimai, konservavimas, mažai kalorijų, sala, cukinijų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų ajika, česnakų paruošimai

Kategorijos