Publikavimo data: 2024-03-24
Karštųjų pipirų paruošimas
Aštriosios paprikos tinka visais atvejais: gaminant aštrius tailandietiškus ar korėjietiškus patiekalus, padažus ir marinatus, į sriubą, karštus patiekalus ar faršą. Juos labai lengva ir greita paruošti, jie pravers kiekvienos šeimininkės, mėgstančios aštrius patiekalus, virtuvėje.
Žingsnis 1
Sterilizuokite stiklainius bet kokiu patogiu būdu - ant garų, mikrobangų krosnelėje arba 15 minučių orkaitėje. Užsukamus dangtelius išvirkite.
Žingsnis 2
Nupjaukite paprikų kotelius.
Žingsnis 3
Sumalkite paprikas per mėsmalę su sėklomis. Įpilkite acto ir druskos, išmaišykite. Perpilkite į sterilizuotą stiklainį ir uždarykite dangteliu. Laikykite tamsioje, vėsioje vietoje.
Kategorijos