Publikavimo data: 2025-08-17
Kataloniško stiliaus vištiena su kukurūzais
Kataloniško stiliaus vištiena su kukurūzais - skanus ir sotus ispaniškas patiekalas. Švelni vištiena puikiai dera su saldžiais kukurūzais, minkštais ryžiais ir sultingomis daržovėmis. Norėdami išsirinkti kokybiškus kukurūzų konservus, atkreipkite dėmesį į pakuotę. Skardinė neturi būti susiraukšlėjusi, pažeista ir išsipūtusi. O sudėtyje gali būti tik keturi ingredientai - kukurūzai, vanduo, druska ir cukrus.
Žingsnis 1
Paruoškite vištieną ir daržoves. Į keptuvę su augaliniu aliejumi sudėkite vištienos filė. Apkepkite jas iki auksinės spalvos ir perkelkite į dubenį. Į tą pačią keptuvę sudėkite svogūnus ir morkas, porą minučių pakepinkite. Sudėkite česnakus, pipirus, pomidorus ir kepkite 5 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Į keptuvę su daržovėmis supilkite vandenį, suberkite ryžius, įberkite druskos, išmaišykite ir palikite troškintis ant vidutinės ugnies 25 minutes. Į keptuvę supilkite žirnelius ir kukurūzus, išmaišykite ir troškinkite dar 7 minutes. Tada ant viršaus sudėkite apkeptą filė, sumažinkite ugnį, uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite dar 10 minučių.
Kategorijos