Publikavimo data: 2024-04-03
Katile troškinta antis
Rusų virtuvėse katilas pastaruoju metu tapo labai populiarus. Jis yra tarpininkas tarp ugnies ir maisto, tolygiai paskirsto temperatūrą ir tolygiai įkaitina ingredientus. Katiluose gaminamas maistas turi savotiškos magijos. Net ir paprasti patiekalai įgauna nepakartojamą skonį. Ne išimtis ir katiluose troškinta antis su bulvėmis. Receptas toks paprastas, kad su juo gali susidoroti net pradedanti šeimininkė.
Žingsnis 1
Paruoškite antį. Sudėkite anties gabalėlius į įkaitintą katilą oda į apačią. Kepkite mėsą iš abiejų pusių, kol apskrus. Sudėkite svogūną ir morkas ir kepkite 3-4 minutes, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite pomidorus, česnaką ir druską. Pagardinkite lauro lapais ir kvapiaisiais pipirais. Gerai išmaišykite, uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies 60 minučių, retkarčiais pamaišydami. Po 1 valandos sudėkite bulves ir smulkiai supjaustytas žoleles. Troškinkite ant mažos ugnies dar 40 minučių.
Kategorijos