Publikavimo data: 2024-09-17
Kaukazietiškas viščiukas su kaukazietiškais motyvais
Pagal šį receptą vištiena būna labai sultinga ir minkšta, tiesiog tirpsta burnoje. O prieskonių derinys suteikia aštrų rytietišką skonį. Vištieną patiekite su daugybe šviežių žolelių ir daržovių salotomis.
Žingsnis 1
Sumaišykite narsharabą ir augalinį aliejų, suberkite visus prieskonius. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 2
Vištieną aptepkite padažu ir palikite 30 minučių.
Žingsnis 3
Perkelkite vištieną į kepimo skardą, uždenkite folija ir dėkite į 150˚C temperatūros orkaitę 1 valandai.
Žingsnis 4
Nuimkite foliją, padidinkite temperatūrą iki 200˚C ir kepkite dar 25 minutes.
Kategorijos