Publikavimo data: 2024-05-26
Kaukazietiški marinuoti svogūnai
Marinuoti svogūnai puikiai tinka mėsos patiekalams, ypač kebabams, gardinti. Juos taip pat galite patiekti kaip atskirą užkandį arba naudoti salotoms ruošti. Kaukazietiški marinuoti svogūnai išlaiko visas sveikąsias šviežių svogūnų savybes, tačiau neturi pernelyg aštraus kvapo ar kartumo. Patiekalui ruošti galite naudoti ne tik petražoles, bet ir kalendras, krapus ar kitas mėgstamas žoleles.
Žingsnis 1
Supjaustykite svogūną žiedais.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite žalumynus.
Žingsnis 3
Į gilų dubenį supilkite citrinos sultis.
Žingsnis 4
Perkelkite svogūną į dubenį su citrinos sultimis. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 5
Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.
Žingsnis 6
Svogūnus 3-5 minutes užpilkite verdančiu vandeniu ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 7
Atsargiai išpilkite vandenį.
Žingsnis 8
Įdėkite susmulkintų žolelių.
Žingsnis 9
Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 10
Patiekalas paruoštas. Gero apetito!
Kategorijos