Kaukazietiški marinuoti svogūnai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Kaukazietiški marinuoti svogūnai

Marinuoti svogūnai puikiai tinka mėsos patiekalams, ypač kebabams, gardinti. Juos taip pat galite patiekti kaip atskirą užkandį arba naudoti salotoms ruošti. Kaukazietiški marinuoti svogūnai išlaiko visas sveikąsias šviežių svogūnų savybes, tačiau neturi pernelyg aštraus kvapo ar kartumo. Patiekalui ruošti galite naudoti ne tik petražoles, bet ir kalendras, krapus ar kitas mėgstamas žoleles.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
24 kcal.
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.6/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kaukazietiški marinuoti svogūnai Žingsnis 1
Supjaustykite svogūną žiedais.

Žingsnis 2

Kaukazietiški marinuoti svogūnai Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite žalumynus.

Žingsnis 3

Kaukazietiški marinuoti svogūnai Žingsnis 3
Į gilų dubenį supilkite citrinos sultis.

Žingsnis 4

Kaukazietiški marinuoti svogūnai Žingsnis 4
Perkelkite svogūną į dubenį su citrinos sultimis. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 5

Kaukazietiški marinuoti svogūnai Žingsnis 5
Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.

Žingsnis 6

Kaukazietiški marinuoti svogūnai Žingsnis 6
Svogūnus 3-5 minutes užpilkite verdančiu vandeniu ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 7

Kaukazietiški marinuoti svogūnai Žingsnis 7
Atsargiai išpilkite vandenį.

Žingsnis 8

Kaukazietiški marinuoti svogūnai Žingsnis 8
Įdėkite susmulkintų žolelių.

Žingsnis 9

Kaukazietiški marinuoti svogūnai Žingsnis 9
Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 10

Kaukazietiški marinuoti svogūnai Žingsnis 10
Patiekalas paruoštas. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos