Publikavimo data: 2024-05-19
Kaulų sultinys
Žingsnis 1
Dideliais gabalais supjaustytas daržoves ir kaulus 10-15 minučių pašaukite į orkaitę. Maistas turi būti labai parudavęs.
Žingsnis 2
Sudėkite kaulus į puodą, užpilkite šaltu vandeniu, pasūdykite ir padėkite ant vidutinės ugnies. Kai sultinys pradės virti, nugriebkite putas skepetaite ir sumažinkite ugnį beveik iki minimalios. Uždenkite puodą dangčiu, palikdami angą garams išeiti.
Žingsnis 3
Po 2 valandų sudėkite daržoves ir petražolės šaknį. Uždenkite puodą su sultiniu dangčiu ir palikite virti ant silpnos ugnies dar 1 valandą. Tada įberkite pipirų ir lauro lapą ir nukelkite nuo ugnies. Leiskite sultiniui virti 15-20 minučių.
Žingsnis 4
Paruoštą sultinį perkoškite per smulkų sietelį ir naudokite.
Kategorijos