Publikavimo data: 2025-08-18
Kaved katsuts
Tai žydų patiekalas. Tai savotiškos kepenų salotos, tačiau ne įprasto pavidalo, o smulkiai supjaustytos. Iš tikrųjų tai keptos kepenys su virtais kiaušiniais ir keptais svogūnais. Skanus, sotus ir šventiškas patiekalas.
Žingsnis 1
Kepenėles nulupkite, supjaustykite į 2 dalis, pasūdykite.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite plunksnelėmis.
Žingsnis 3
Kiaušinius išvirkite kietai. Smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 4
Kepkite svogūnus aliejuje, kol iškeps ir įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 5
Sudėkite svogūną ir toje pačioje keptuvėje apkepkite kepenėles, kol iš abiejų pusių iškeps.
Žingsnis 6
Smulkiai supjaustykite virtas kepenis, taip pat smulkiai supjaustykite kepintus svogūnus.
Žingsnis 7
Sumaišykite kepenėles, svogūnus, kiaušinius, likusį aliejų, kuriame kepė kepenėlės, druską ir pipirus.
Žingsnis 8
Įberkite muskato riešuto.
Kategorijos