Kaved katsuts pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kaved katsuts

Tai žydų patiekalas. Tai savotiškos kepenų salotos, tačiau ne įprasto pavidalo, o smulkiai supjaustytos. Iš tikrųjų tai keptos kepenys su virtais kiaušiniais ir keptais svogūnais. Skanus, sotus ir šventiškas patiekalas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
182 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Kepenėles nulupkite, supjaustykite į 2 dalis, pasūdykite.

Žingsnis 2

Kaved katsuts Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite plunksnelėmis.

Žingsnis 3

Kaved katsuts Žingsnis 3
Kiaušinius išvirkite kietai. Smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 4

Kaved katsuts Žingsnis 4
Kepkite svogūnus aliejuje, kol iškeps ir įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 5

Sudėkite svogūną ir toje pačioje keptuvėje apkepkite kepenėles, kol iš abiejų pusių iškeps.

Žingsnis 6

Kaved katsuts Žingsnis 6
Smulkiai supjaustykite virtas kepenis, taip pat smulkiai supjaustykite kepintus svogūnus.

Žingsnis 7

Kaved katsuts Žingsnis 7
Sumaišykite kepenėles, svogūnus, kiaušinius, likusį aliejų, kuriame kepė kepenėlės, druską ir pipirus.

Žingsnis 8

Kaved katsuts Žingsnis 8
Įberkite muskato riešuto.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos