Kečupo pjaustymas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Kečupo pjaustymas

Paprastai kotletai paprastai kepami, tačiau po kepimo juos taip pat galima iškepti orkaitėje. Kad mėsa būtų sultinga ir graži, pabandykite ją kepti su kečupo padažu. Įdomu tai, kad kečupas ne visada gaminamas iš pomidorų. Pavyzdžiui, Filipinuose kečupas gaminamas iš bananų ir kitų vaisių. Šiais laikais kečupas dažniausiai naudojamas kaip padažas gaminamiems patiekalams, tačiau kartais jis būna ir patiekalo sudedamoji dalis, kaip šiame kotletų su kečupu recepte.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.26/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kečupo pjaustymas Žingsnis 1
Apkepkite kotletus. Kiekvieną mėsos gabalėlį iš abiejų pusių pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Į keptuvę įpilkite saulėgrąžų aliejaus ir įkaitinkite. Kepkite kotletus iš abiejų pusių po 2 minutes.

Žingsnis 2

Kečupo pjaustymas Žingsnis 2
Iškepkite kotletus su kečupu. Iškeptus kotletus sudėkite į kepimo indą ir užpilkite kečupu bei kola. Dėkite kotletus į karštą orkaitę ir kepkite 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos