Publikavimo data: 2024-06-13
Kefyre esantis kefyras
Šiandien kefyras yra populiariausias fermentuotas pieno produktas, turintis daug gydomųjų savybių. Kefyre troškinti kotletai yra ne tik skanus, bet ir labai sveikas patiekalas, tinkantis besilaikantiems dietos. Vištienoje yra daug baltymų ir B grupės vitaminų, o kefyre gausu skaidulinių medžiagų, vitamino C ir kalio. Beje, dėl antioksidantų, kurie lėtina senėjimą, kefyras vadinamas "ilgaamžių gėrimu".
Žingsnis 1
Marinuokite kotletus. Supilkite kefyrą į gilų dubenį. Sudėkite garstyčias, vištienos prieskonius ir druską, gerai išmaišykite iki vientisos masės. Į paruoštą marinatą sudėkite vištienos kotletus, apvoliokite mėsą mišinyje ir palikite marinuotis 30 minučių.
Žingsnis 2
Apkepkite kotletus. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir pastatykite ant vidutinės ugnies, kad įkaistų. Tada į plokščią lėkštę įmuškite du kiaušinius. Naudodami šakutę suplakite juos su druska ir pipirais. Į kitą lėkštę supilkite miltus. Marinuotus kotletus pamerkite į kiaušinius, o tada apvoliokite miltuose. Dėkite mėsą ant įkaitintos keptuvės ir kepkite ją iš abiejų pusių 3-4 minutes, kol iškeps.
Kategorijos