Publikavimo data: 2025-08-18
Kefyre kepta kalakutienos filė su grybais ir sūriu
Kalakutienos filė kefyre su grybais ir sūriu - gana paprastas patiekalas, tačiau labai skanus. Kalakutienos filė marinuojama 60 minučių, per tą laiką ji tampa sultinga ir minkšta. Prie keptos mėsos puikiai dera pievagrybiai ir sūris.
Žingsnis 1
Apvoliokite mėsą prieskoniais ir paruoštu marinatu. Atidėkite į šalį ir marinuokite 60 minučių. Keptuvėje su alyvuogių aliejumi apkepkite duoną ir česnaką. Kitoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi pakepinkite svogūną, morkas ir grybus.
Žingsnis 2
Tada mėsą supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir apkepkite. Dubenyje sumaišykite kefyrą, žoleles, sojų padažą, alyvuogių aliejų ir bryndzą. Išvirkite ryžius ir sumaišykite su svogūnais, morkomis ir grybais.
Žingsnis 3
Kepimo indą patepkite aliejumi ir sudėkite džiūvėsėlius, tada ryžius, daržoves ir mėsą. Supilkite įdarą ir 30 minučių pašaukite į orkaitę. Tada apibarstykite sūriu ir vėl siųskite į orkaitę 10 minučių.
Kategorijos