Kefyre kepta kalakutienos filė su grybais ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kefyre kepta kalakutienos filė su grybais ir sūriu

Kalakutienos filė kefyre su grybais ir sūriu - gana paprastas patiekalas, tačiau labai skanus. Kalakutienos filė marinuojama 60 minučių, per tą laiką ji tampa sultinga ir minkšta. Prie keptos mėsos puikiai dera pievagrybiai ir sūris.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
167 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Kefyre kepta kalakutienos filė su grybais ir sūriu Žingsnis 1
Apvoliokite mėsą prieskoniais ir paruoštu marinatu. Atidėkite į šalį ir marinuokite 60 minučių. Keptuvėje su alyvuogių aliejumi apkepkite duoną ir česnaką. Kitoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi pakepinkite svogūną, morkas ir grybus.

Žingsnis 2

Kefyre kepta kalakutienos filė su grybais ir sūriu Žingsnis 2
Tada mėsą supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir apkepkite. Dubenyje sumaišykite kefyrą, žoleles, sojų padažą, alyvuogių aliejų ir bryndzą. Išvirkite ryžius ir sumaišykite su svogūnais, morkomis ir grybais.

Žingsnis 3

Kefyre kepta kalakutienos filė su grybais ir sūriu Žingsnis 3
Kepimo indą patepkite aliejumi ir sudėkite džiūvėsėlius, tada ryžius, daržoves ir mėsą. Supilkite įdarą ir 30 minučių pašaukite į orkaitę. Tada apibarstykite sūriu ir vėl siųskite į orkaitę 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, kalakutienos patiekalai, kepsniai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos