Kefyre troškinti šampinjonai ir kalakutienos filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kefyre troškinti šampinjonai ir kalakutienos filė

Kefyre troškinti grybai ir kalakutienos filė - švelnus, skanus ir maistingas patiekalas. Kalakutiena šiame recepte gaunasi sultinga ir minkšta. Šampinjonai patiekalui suteikia ryškų grybų skonį ir malonų anyžių aromatą. O kefyras, kuriame troškinami grybai ir mėsa, suteikia patiekalui švelnų pieno skonį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
120 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Kefyre troškinti šampinjonai ir kalakutienos filė Žingsnis 1
Grybus nuplaukite po tekančiu vandeniu ir supjaustykite plonais griežinėliais. Sudėkite grybus į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi ir pakepinkite 3 minutes.

Žingsnis 2

Kefyre troškinti šampinjonai ir kalakutienos filė Žingsnis 2
Svogūnus nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite kubeliais. Supilkite kubeliais supjaustytus svogūnus į troškintus grybus, pagal skonį pagardinkite pipirais, paprika ir druska. Išmaišykite ir ant vidutinės ugnies troškinkite 7 minutes.

Žingsnis 3

Kefyre troškinti šampinjonai ir kalakutienos filė Žingsnis 3
Kalakutienos filė nuplaukite, supjaustykite nedideliais griežinėliais ir sudėkite į keptuvę kartu su grybais ir svogūnais. Supilkite keptuvės turinį su kefyru, išmaišykite ir troškinkite patiekalą, kol kalakutiena visiškai iškeps, maždaug 15-20 minučių. Likus 5 minutėms iki kalakutienos paruošimo, smulkiai supjaustykite krapus ir sudėkite į patiekalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, kalakutienos patiekalai, kepsniai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos