Publikavimo data: 2025-08-20
Kefyre troškintos kiaulienos kepenys
Kiaulienos kepenėlės yra labai sveikos, o troškintos kefyre tampa aromatingos ir tirpstančios burnoje. Patiektos su spagečių, košės, bulvių ar daržovių garnyru, jos taps pagrindiniu pietų stalo patiekalu. O dėl gaminimo daugiafunkcinėje keptuvėje sutaupysite laiko gaminimui. Patiekiama karšta.
Žingsnis 1
Svogūną ir morką supjaustykite mažais kubeliais. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies ir supilkite aliejų. Sudėkite svogūnus ir morkas į keptuvę ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Kiaulienos kepenėles supjaustykite dideliais kubeliais. Sudėkite kepenėles į keptuvę ir taip pat apkepkite.
Žingsnis 3
Pabarstykite pipirų mišiniu ir, jei reikia, druska. Supilkite kefyrą į keptuvę, uždenkite dangčiu ir virkite 60 minučių ant vidutinės ugnies.
Kategorijos