Kefyre troškintos kiaulienos kepenys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kefyre troškintos kiaulienos kepenys

Kiaulienos kepenėlės yra labai sveikos, o troškintos kefyre tampa aromatingos ir tirpstančios burnoje. Patiektos su spagečių, košės, bulvių ar daržovių garnyru, jos taps pagrindiniu pietų stalo patiekalu. O dėl gaminimo daugiafunkcinėje keptuvėje sutaupysite laiko gaminimui. Patiekiama karšta.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.85/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Kefyre troškintos kiaulienos kepenys Žingsnis 1
Svogūną ir morką supjaustykite mažais kubeliais. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies ir supilkite aliejų. Sudėkite svogūnus ir morkas į keptuvę ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Kefyre troškintos kiaulienos kepenys Žingsnis 2
Kiaulienos kepenėles supjaustykite dideliais kubeliais. Sudėkite kepenėles į keptuvę ir taip pat apkepkite.

Žingsnis 3

Kefyre troškintos kiaulienos kepenys Žingsnis 3
Pabarstykite pipirų mišiniu ir, jei reikia, druska. Supilkite kefyrą į keptuvę, uždenkite dangčiu ir virkite 60 minučių ant vidutinės ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos