Publikavimo data: 2024-06-24
Kefyro blyneliai a la pica.
Visi mėgstame blynus ir picą. O ką daryti, jei šiuos du mėgstamus patiekalus sujungti? Norėčiau jums pasiūlyti neįtikėtinai skanių, kvapnių, apetitą žadinančių, sotų kefyro blynelių su dešros, sūrio, pomidorų ir žaliųjų svogūnų įdaru variantą. Pabandykite juos pasigaminti ir jūs.
Žingsnis 1
Iš anksto išimkite kefyrą iš šaldytuvo, kad jis būtų kambario temperatūros.
Žingsnis 2
Supilkite kefyrą į gilų dubenį, įmuškite kiaušinį, suberkite cukrų, druską ir sodą. Viską gerai išmaišykite plaktuvu.
Žingsnis 3
Į kefyro mišinį suberkite miltus ir išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
Žingsnis 4
Supjaustykite dešrą, pomidorą ir susmulkintą žaliąjį svogūną kubeliais.
Žingsnis 5
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 6
Į kefyro tešlą sudėkite dešrą, pomidorus, žaliuosius svogūnus, sūrį ir šaukštu gerai išmaišykite iki vientisos masės. Leiskite tešlai pastovėti apie 5-10 minučių.
Žingsnis 7
Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir leiskite jiems įkaisti. Šaukštu atsargiai semkite tešlą nuo indo krašto ir dėkite į keptuvę. Kepkite kepsnelius ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol iškeps, maždaug po 3 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos