Kefyro blyneliai be sodos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Kefyro blyneliai be sodos

Blyneliai - skanus, greitas ir universalus visiems pažįstamas patiekalas. Ar reikia pamaitinti šeimą pusryčiams, pagaminti greitą užkandį, ar patiekti desertą prie arbatos? Visiems šiems tikslams puikiai tiks blyneliai. Šiandien siūlome jums pasigaminti lietinius ant kefyro neįdedant sodos. Jei norite suteikti friketams šokolado skonį, 50 g kvietinių miltų pakeiskite kakavos milteliais. Vietoj kepimo sodos šiame recepte naudojama rauginimo priemonė, dėl kurios kepiniai tampa itin purūs.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
26 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.79/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kefyro blyneliai be sodos Žingsnis 1
Į gilų dubenį supilkite kefyrą, suberkite cukrų, druską, raugą ir įmuškite kiaušinius. Kruopščiai išmaišykite ingredientus.

Žingsnis 2

Kefyro blyneliai be sodos Žingsnis 2
Persijotus miltus supilkite į mišinį keliais etapais, kiekvieną kartą kruopščiai išmaišydami dubens turinį. Išminkykite tešlą iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Kefyro blyneliai be sodos Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir sudėkite į ją fritatų tešlą. Kepkite kepsnelius iš abiejų pusių ant silpnos ugnies, kol paruduos. Kad bulvytės būtų puresnės, galite jas kepti po dangčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos