Kefyro blyneliai su raudonaisiais serbentais ir obuoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kefyro blyneliai su raudonaisiais serbentais ir obuoliais

Kefyro paplotėliai su raudonaisiais serbentais ir obuoliais - tai miltinis patiekalas iš kvietinių miltų, kiaušinių, kefyro ir cukraus, kepamas keptuvėje. Kefyras yra puikus tešlos ingredientas, nes suteikia kepiniams oro tekstūrą. Į šį patiekalą įeinantys sultingi obuoliai suteikia švelniai saldų skonį, o raudonųjų serbentų uogos - sodrią rūgštelę.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
267 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
34 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.58/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Kefyro blyneliai su raudonaisiais serbentais ir obuoliais Žingsnis 1
Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir gerai išmaišykite. Kefyrą pašildykite mikrobangų krosnelėje arba puode ant ugnies, kol sušils. Šiltą kefyrą supilkite į gilų dubenį su kiaušiniais. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Kefyro blyneliai su raudonaisiais serbentais ir obuoliais Žingsnis 2
Tada į gilų dubenį dalimis suberkite persijotus kvietinius miltus. Gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Nulupkite obuolius, išimkite sėklas ir supjaustykite mažais gabalėliais. Į paruoštą tešlą suberkite raudonųjų serbentų uogas ir supjaustytus obuolius ir dar kartą išmaišykite.

Žingsnis 3

Kefyro blyneliai su raudonaisiais serbentais ir obuoliais Žingsnis 3
Paruoštą tešlą kepkite įkaitintoje keptuvėje, pateptoje augaliniu aliejumi, iš abiejų pusių, kol paruduos. Tam dideliu šaukštu imkite šiek tiek tešlos ir pilkite ją ant keptuvės, formuodami nedidelius apvalius paplotėlius. Keptuvę uždenkite dangčiu, kad apkepai geriau iškeptų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, fritters, kepti patiekalai, paprasta, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, fritters su kiaušiniu

Kategorijos