Kefyro blyneliai su varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kefyro blyneliai su varške

Lietiniai, blyneliai ir sūrio pyragai - tai keptuvėje kepami plokštainiai iš neraugintos tešlos. Dažniausiai jie gaminami iš kvietinių miltų su pienu arba kefyru. Kepiniams, blynams ir sūrio pyragams gaminti labai svarbu rinktis aukščiausios rūšies miltus, kuriuose yra daug baltymų. Siūlome originalų lietinių su varške ant kefyro receptą. Jie gaunasi puresni už paprastus varškėčius, bet kartu daug sotesni už įprastus blynelius.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
216 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.11/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Kefyro blyneliai su varške Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite cukrų ir kiaušinius, lengvai suplakite šakute arba plaktuvu. Į dubenį supilkite kefyrą ir gerai išmaišykite plaktuvu arba mikseriu.

Žingsnis 2

Kefyro blyneliai su varške Žingsnis 2
Tada į dubenį sudėkite varškę. Jei ji sausa ir su dideliais gumulėliais, suplakite ją panardinamuoju maišytuvu iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Kefyro blyneliai su varške Žingsnis 3
Suberkite sodą ir persijotus kvietinius miltus, gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Dalį kvietinių miltų galite pakeisti ryžių miltais arba kukurūzų miltais.

Žingsnis 4

Kefyro blyneliai su varške Žingsnis 4
Keptuvėje įkaitinkite 1-2 valgomuosius šaukštus augalinio aliejaus. Į keptuvę dėkite maždaug 1-2 valgomuosius šaukštus tešlos ir suformuokite paplotėlius. Kepkite jas ant vidutinės ugnies apie 1-1,5 min. iš kiekvienos pusės, kol paruduos. Kai sunaudosite daugiau augalinio aliejaus, įpilkite jo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, fritters, kepti patiekalai, paprasta, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, fritters su kiaušiniu

Kategorijos